Home > Geen categorie > Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten

Graag vraagt het bestuur van HGI aandacht voor de vele activiteiten die door  de commissies zijn georganiseerd. De wedstrijdcommissie heeft, samen met IJsclub Centrum uit Oostzaan, weer een mooi zomertrainingsprogramma ontwikkeld, zodat we volgend seizoen fit op het ijs staan.

De jeugdcommissie organiseert opnieuw een spetterend jeugdweekend: van 9 tot en met 11 juni voor jeugd van 9 tot en met 15 jaar. Voor bijzonderheden en opgave daarvoor hiernaast in de Agenda.

De sloot- en slobrace staat gepland op 16 juni en zal de aftrap zijn van de sport- en feestweek van Landsmeer.

Al deze activiteiten worden door de leden van Hard Gaat Ie georganiseerd. De leden samen maken onze vereniging. We nodigen alle leden dan ook van harte uit voor de komende Algemene Ledenvergadering op maandag 22 mei a.s. om mee te denken over de toekomst van HGI. Tevens roepen we kandidaten op voor de functie van penningmeester. De diverse commissies (o.a. de feestcommissie, wedstrijdcommissie, en meer) hebben ook enthousiaste versterking nodig . Het bestuur rekent op uw komst.

We wensen iedereen een mooi zomertrainingsseizoen toe met de volgende onderdelen voor de actieve jeugd- toer- en wedstrijdrijders:

De zomertraining van Hard Gaat Ie en Centrum Oostzaan start op  dinsdag 9 mei. a.s.

DINSDAG van 18:30 – 19:30 uur Skeeleren Jeugdschaatsers 18:15 uur, verzamelen op P1 in het Twiske, de trainers zijn: Marjolijn Wolthuis en Wolbert Meijer.
DINSDAG 19:15 – 20:30 uur Skeeleren voor Junioren/Senioren/Masters, om  19:00 uur verzamelen op P1 Twiske, de trainer is: Jan Paul Drost.

WOENSDAG 19:15 uur Bootcamp (fysieke training) Twiske. Kosten € 70,- Info IJsclub Centrum Oostzaan, de trainer is Kees Spanjaardt.

DONDERDAG Skeeleren “Rondje Polder”: 19:00 uur vertrekken vanaf IJsclub Centrum Oostzaan. GEEN trainers, eigen activiteit/discipline van de sporters.

VRIJDAG 19:00 uur Wielrennen. 18:45 uur verzamelen op P1 Twiske. Groep 1 fietst circa 30 kilometer, groep 2 circa 50 tot 60 kilometer. Hierbij is geen trainer, het is een eigen activiteit/discipline van de sporters.

Nadere Informatie over het zomerprogramma bij  Jan Paul Drost, tel. 020-4821863 of Jelle Attema 020-4824187