Home > Geen categorie > Weer een gezellig smeltfeest

Weer een gezellig smeltfeest

Onder het genot van een hapje en een drankje werd zaterdagavond het winterseizoen traditioneel afgesloten met een gezellig smeltfeest in het clubgebouw van Hard Gaat Ie. Veel leden jong en oud waren afgekomen op het Hollands Buffet. Er was een ruime keuze aan stamppotjes en iedereen kreeg ruimschoots de tijd om te genieten van alle heerlijkheden.

Toen was het tijd om even stil te staan bij de schaatsprestaties. Sybille Mulder werd in het zonnetje gezet vanwege haar winst bij de dames 1 van de marathon competitie van Amsterdam. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen 2017. Voor iedereen was er prijs en al onze schaatstoppers werden gehuldigd van pupil tot veteraan. Met name de jeugd was erg verguld met de grote bekers die ze ontvingen voor hun prestaties. Maar ook de mannen in de nieuwe categorie 60+ stonden te glunderen.

De algemene clubkampioenen zijn dit jaar Emma Kant en Martijn Goedhart, zij kregen allebei de felbegeerde wisseltrofee uitgereikt met bloemen. Ook werden de winnaars bekend gemaakt van de Aafje Houwer Trofee. Bij de jongeren (pupillen en junioren C) werd deze prijs gewonnen door Tom Meijer en bij de ouderen (junioren B en ouder) werd deze prijs wederom in de wacht gesleept door Ron van den Broek. Verder werden de trainers, juryleden en de verschillende commissies uitgebreid bedankt voor hun inzet.

Het vervolg van de avond laat zich raden. Tot in de late uurtjes bleef het nog een gezellig feestje. Fijn dat er weer zoveel belangstelling was en we wensen iedereen een goed en gezond zomerseizoen toe.