Home > Clubnieuws > Verkeersregelaars gezocht voor woensdag 26 juni

Verkeersregelaars gezocht voor woensdag 26 juni

Voor de tijdrit van woensdag 26 juni zijn we nog opzoek naar 3 vrijwilligers. Bij voorkeur gediplomeerde verkeersregelaars. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Jelle Attema.

cursus verkeersregelaar
Mocht je geen gediplomeerd verkeersregelaar zijn, kan je een online cursus volgen voor evenementenverkeersregelaars. Het duurt ongeveer een half uurtje en is gewoon leuk en leerzaam om te doen. Om de cursus te doen dient men zich eerst te registreren via www.verkeersregelaarsexamen.nl (pagina met uitleg: www.verkeersregelaarsexamen.nl/evenementenverkeersregelaar). Volg de instructies goed op. In het begin is er geluid bij nodig. Na elk hoofdstuk volgen er een aantal vragen. Als je voldoende punten scoort ga je naar de volgende casus, etc. Niet voldoende punten? Dan kan je gelijk de casus opnieuw doen. Net zolang totdat je voldoende punten hebt.

Na alle vragen krijg je een scherm ‘Geslaagd’. Je ziet ook dat je iets moet downloaden. Dat is je diploma als PDF bestand. Om de vragen te beantwoorden moet je inloggen met de toegangscode: WAW2014