Home > Clubnieuws > Teamstrijd: Het gaat weer los in Hoorn!

Teamstrijd: Het gaat weer los in Hoorn!

Op zaterdag 15 maart organiseren ijsclub Hard Gaat ie en Centrum Oostzaan, dankzij sponsoring van LOON Salarissoftware, de jaarlijkse teamstrijd. De avond begint om 20:00 uur en zal eindigen om 23:00 uur waarna de Jelle Attema Bokaal zal worden uitgereikt aan de winaars.

De wedstrijd bestaat uit vijf krankzinnige onderdelen. We gaan van start met de Engelse mijl, op Friese doorlopers rechtsom op de baan! Daarna de ploegenachtervolging aan de stok. Loslaten is not done! Een vast onderdeel is de start en remproef over 100 meter. De Romeinse 500 staat bol van heroïek. Welke gladiator op de smalle ijzers zal zegevieren? En als toetje de 700 meter mass-start, een tsunami van schaatsers … Dit evenement mag je niet missen!

Schrijf je snel in via wedstrijden@hardgaatie.nl. Ploegen die zich inschrijven dienen de volgende samenstelling te hebben: Een ploeg bestaat uit 4 rijders met één recreant (een niet licentiehouder), één pupil of junior C, één master en één rijder naar keuze. Maar let op er zit altijd één dame in het team. Mocht het niet lukken een team samen te stellen en wil je wel meedoen? Geen nood, de wedstrijdcommissie stelt dan een ploeg samen. Inschrijven kan tot en met zondag 9 maart!

Tot zaterdag 15 maart!

Regelement teamstrijd 2014