Home > Geen categorie > Startbijeenkomst jeugdschaatsen druk bezocht

Startbijeenkomst jeugdschaatsen druk bezocht

Zaterdag 5 oktober vond in Vrij en Blij voor de tweede keer de startbijeenkomst van het jeugdschaatsseizoen plaats. Om 8.15 uur was er een gezellig gezamenlijk ontbijt voor alle jeugdschaatsbegeleiders en commissieleden. Daarna konden alle jeugdschaatsers met hun ouders/verzorgers langskomen om de laatste voorbereidingen voor het schaatsseizoen te treffen.

Zo was er een korte introductie over de gang van zaken op de ijsbaan en veranderingen t.o.v. vorig jaar. Denk hierbij aan de iets gewijzigde aanvangstijden en de door de Jaap Edenbaan voor jeugdschaatsers verplicht gestelde valhelm.

Maar er was meer:

– Het was mogelijk om helmen te passen van schaatshelmen.com. Een schaatshelm HGI, normaal 160 euro was en is nog steeds door Swen Faber beschikbaar gesteld voor 80 euro. Een schaatshelm zwart/wit normaal 135 euro nu voor slechts 60 euro.  Aan te schaffen (of te huren) via: HGI schaatshelmen

– De aan het begin van de zomer bestelde en door HEGRON Cosmetics met maar liefst 30% gesponsorde kleding kon worden opgehaald. Ondanks dat de bestellijst tijdens de zomer was verdwenen zijn toch vrijwel alle schaatsers met een passende set kleding vertrokken. Wie niet eerder had besteld kon alsnog passen en een bestelling plaatsen. Ook konden wedstrijdpakken worden gepast en kon oude schaatskleding worden ingeleverd of juist tegen geringe vergoeding worden gekocht.

– Jan Paardekooper was aanwezig met schaatsen en ander materieel dat ter plekke konden worden geleased of aangeschaft.

– Tot slot konden de jeugdschaatsers alvast kennismaken met hun groepje en begeleiders.

Al met al een drukke en gezellige start van het seizoen. Dank aan alle aanwezigen! Aanstaande zaterdag is de eerste les. We hebben er zin in!