Home > Geen categorie > Sport- en Feestweek 2018 begint bij HGI

Sport- en Feestweek 2018 begint bij HGI

Vrijdag 15 juni om 18.45 uur wordt de sport- en feestweek 2018 feestelijk geopend op het terrein van Hard Gaatie door de wethouder sport van de gemeente Landsmeer. Team HGI is er klaar voor met een speciaal bedankje aan onze sponsoren: Autobedrijf Paardekooper, Valentijn Scooters, Starbikes en Morgenstond.

Vervolgens zal om 19.00 uur de Sloot- & Slobrace starten en aansluitend om plm. 20.30 uur gaan we touwtrekken.

Sloot- & Slobrace

Alweer 40 jaar geleden startte de eerste Sloot- & Slobrace om het kampioenschap van Landsmeer. Nog steeds trekt dit fantastische evenement jaarlijks een paar honderd deelnemers. Ook dit jaar nodigt Hard Gaat Ie deelnemers uit om het parcours van 2 kilometer over weilanden en door sloten te beslechten.

Inschrijving: van 17.30 uur tot 18.50 uur bij het clubhuis van Hard Gaat Ie. Zorg dat je op tijd komt!

Er wordt gestart in twee categorieën:
– Wedstrijddeelnemers starten om 19.00 uur. Looptijd wordt geregistreerd. Meerkampdeelnemers vallen onder de wedstrijd, dus starten ook om 19.00 uur. Looptijd wordt geregistreerd.
– Recreanten starten om 19.05 uur. Looptijd wordt niet geregistreerd, tijdklok bij finish.

Deelname vanaf 10 jaar. Kinderen van 10 en 11 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen.
De kosten zijn € 5,- per deelnemer.
Schoenen zijn verplicht! Deelname op eigen risico.
Zorg ook voor warme kleding bij de finish.

Touwtrekken

Aansluitend op de Sloot- en Slobrace nog een mooi spektakel. Touwtrekken op je blote voeten in het taaie gras tegen pittige tegenstanders.

Een stoer Meerkamp-onderdeel waar veel kracht en samenwerking voor nodig is. Ga er maar aan staan! Benieuwd wie er dit jaar met de Meerkamp-touwtrekpunten vandoor gaat? Kom gezellig kijken en moedig ze aan!