Home > Geen categorie > Smeltfeest weer groot succes

Smeltfeest weer groot succes

Het Smeltfeest op 25 maart was ook dit jaar weer een groot succes. Gelukkig hadden we al eerder besloten een forse, sterkte tent neer te laten zetten. Met het winderige- en regenachtige weer kwam dit goed van pas. Binnen in het clubhuis stond het overheerlijke eten opgesteld terwijl de tent gebruikt kon worden voor de uitreikingen van prijzen. Onze clubkampioenen Iris Verbeek en Swen Faber werden gehuldigd. Wie verder allemaal prijzen hebben gewonnen is elders op de website te lezen. Jelle Attema had voor alle prijswinnaars weer een pracht aan medailles en bekers met inscriptie verzorgd. De schaatsers in alle categorieën namen hun trofeeën trots in ontvangst.

Deze voorzitter is supertrots op alle mensen die zich op alle manieren inzetten: De verzorging door Ans en Erik, penningmeester Leo die van alles geweldig had geregeld tot en met een mooie nieuwe geluidsinstallatie. Ants die de zaak administratief helemaal op de rit had. Tenslotte Dik Wals die zorgde dat die fantastische tent daar zaterdagochtend werd opgezet.

Verder stond dit evenement in het teken van het bedanken van onze onvolprezen trainersgroep: Marjolijn, Dewi, Arjan, Emma, Jan Paul en Elles, die van alles coördineert. Jan Paul neemt als trainer afscheid en werd stevig in het zonnetje gezet met een dinerbon.

Tenslotte werd gememoreerd hoe uniek bij onze vereniging de kleding en het materiaal wordt verzorgd. Ans de kleding en Jan Paardekooper de schaatsen: Ze hebben een geweldig systeem opgebouwd waar vooral de kinderen van de club van profiteren.

We kijken nu al uit naar het volgende seizoen. Ondertussen kan er weer van alles worden ondernomen bij de zomeractiviteiten die worden georganiseerd.

Rob Wolthuis
Voorzitter