Home > Geen categorie > Skeelertraining seizoen 2023

Skeelertraining seizoen 2023

🥳 De 1e dinsdag na de meivakantie, op 9 mei, starten we weer met skeeleren ☀️ De eerste training is bedoeld voor jeugd vanaf het schaatsdiploma B of 7 jaar en start om 18.45 uur en is tot 19.45 uur. Het is de bedoeling dat je om 18.45 uur je skeelers en bescherming aan hebt. Let op! Een helm is verplicht! Pols- en kniebescherming raden we absoluut aan. Op P2 in Het Twiske staan banken en stoelen om skeelers en bescherming aan te trekken.

🧔‍♂️ Om 19.30 start de skeelertraining voor junioren, senioren en masters. Dit seizoen wordt er getraind op P2, maar wordt er onder begeleiding ook een ronde door Het Twiske gereden.

🧍🏻‍♂️ De trainingen zullen voornamelijk gegeven worden door Jonas van Diepen, Jan Paul Drost, Arjan Schreuder en Marjolijn Wolthuis🧍‍♀️

🛼 De jeugdschaatsers trainen meestal op gewone inline skeelers. De wieltjes moeten soepel draaien. De meeste wedstrijdjeugd, junioren en masters rijden op speedskates.

🏃‍♀️ Tijdens de training kunnen ouders blijven kijken op het middenterrein of de tijd goed gebruiken om zelf in Het Twiske een rondje te skeeleren, hardlopen, wandelen of te fietsen. MTB route start op 50m afstand🚴🏽‍♂️.

🪑 Om 19.15 uur komt de volgende groep, dit zijn oudere jeugd en volwassenen. Zij moeten dan de banken en stoelen kunnen gebruiken om hun skeelers aan te trekken.

🥤 Van skeeleren krijg je het warm, neem een fles of bidon met naam mee met water. We kunnen water aanvullen op de lokatie.

💶 Voor Hard Gaat Ie en Centrum jeugd- en trainingsleden worden er geen extra kosten gevraagd voor de skeelertraining. Voor niet-leden zijn de kosten voor het skeeleren €40,-

📝 Aanmelden voor het skeeleren doe je via een mail naar: jeugdschaatsen@hardgaatie.nl of wedstrijden@hardgaatie.nl of via je jeugdschaats of skeeler appgroep met: naam, leeftijd, jeugdschaatsdiploma en mobiel telefoonnummer (nieuwe skeeleraars).

🌧️ Bij nat wegdek of extreem weer lasten we de training af, dit vermelden we in de appgroep.

🧹 Om veilig te kunnen skeeleren moet het wegdek elke dinsdagavond geveegd worden!!! Wij willen ouders vragen om hier een handje bij te helpen. Bezems zijn aanwezig.

Tot 9 mei