Home > Geen categorie > Sinterklaas op het ijs!

Sinterklaas op het ijs!

Op deze prachtige ochtend kwam Sinterklaas samen met de Pieten de jeugdschaatsers bezoeken. In een prachtige arrenslee werd Sinterklaas over het Jaap Eden ijs getrokken door Pieten en kinderen. Sinterklaas nam de tijd om vele kinderen de hand te schudden en de Pieten hadden zakken vol strooigoed om uit te delen. De Pieten hadden ook spelletjes meegenomen om met de kinderen van Hard Gaat Ie te spelen. Er werd gepuzzeld en gestreden in estafettes.
Ook dit jaar werd er een heuse Pietenwedstrijd georganiseerd. Wat gingen ze hard! De schaatspieten hebben deze zomer duidelijk getraind! Al moeten ze de schaatsregels nog een beetje beter leren, de helft van de Pieten schaatste de verkeerde kant op.
In de hal werden de kinderen ook verrast door de Pieten en Sinterklaas. De kinderen zongen mooie liedjes voor Sinterklaas en mochten toen met alle Pieten en Sinterklaas op de foto. Voor alle kinderen had Sinterklaas ook een speculaaspiet meegenomen, maar een Piet had de poppen voor de kinderen op de buitenbaan verstopt, gelukkig hebben we ze toch nog gevonden en mogen we ze volgende week uitdelen.
Het was weer een vrolijke dag.