Home > Verslagen > Schaatsavond Hoorn

Schaatsavond Hoorn

Zaterdagavond 14 maart hadden we als ijsclub de hele avond de beschikking over ijsbaan de Westfries in Hoorn. Deze avond was weer mogelijk gemaakt door Loon Salarissoftware. In de vooravond was er vrij schaatsen voor alle Landsmeerders en de leden van ijsclub Centrum uit Oostzaan. Ook werden er jeugdwedstrijden gereden over 100 en 500 meter. In totaal hebben 33 kinderen hun wedstrijdje gereden op het mooie ijs van de Westfries.

Na 21.00 uur barstte de teamstrijd los. Hiervoor hadden unnamedtien teams zich ingeschreven, totaal zo’n 40 deelnemers. De teams moesten verschillende opdrachten individueel en in teamverband uitvoeren. Dit gaf een prachtige strijd, veel enthousiasme van de deelnemers, maar ook een prachtig kijkspel. Aan het eind van de avond werden de punten bij elkaar geteld en kon de winnaar bekend gemaakt worden.

Tijdens de nazit in het gezellige restaurant werd door de voorzitter de “Jelle Attema Wisselbokaal” uitgereikt aan het winnende team Heerma, bestaande uit Emma Kant, Leandra Creemers, Martin Heerma en Quinten Heerma.

Uitslagen Jeugdwedstrijd en Teamstrijd Hoorn 14-03-2015-2