Home > Jeugdnieuws > Ronde van Noordholland

Ronde van Noordholland

header_rvnh_2013_rood
Sportievelingen,
Het schaatsseizoen loopt op zijn eind en dus is het tijd om weer vooruit te denken voor de zomertraining.
We willen er een traditie van maken om het seizoen te openen met de Ronde van Noordholland.
Dit jaar (de 2de keer al!) vindt de ronde plaats op zaterdag 20 april.
Het is de bedoeling dat je jezelf inschrijft, maar als je mee wil doen, laat dat dan wel ons even weten.
Inschrijven doe je door de deze stappen te volgen:
1. ga naar www.rondevannoordholland.nl
2. in het blauwe balkje bovenaan staat ‘inschrijven’. Klik op ‘inschrijven individueel’.
3. Vergeet niet dat we  de 60 kilometer gaan rijden, niet meer en niet minder.
4. De rest wijst zich vanzelf
Om ervoor te zorgen dat we niet onvoorbereid aan de start gaan staan willen Jos en Martijn op de zaterdagochtend 2 a 3 keer een extra training geven zodat iedereen zeker weet dat jij en je fiets het ook kunnen volbrengen.Als begeleiders gaan in ieder geval Jan Paul Drost, Dennis van Vlaanderen en ondergetekende mee, als er nog meer ouders/ begeleiders mee willen fietsen geef dit dan even aan.Met sportieve groet,Jan PaardekooperMail      jp.drost@hardgaatie.nl   of
paarde@zonnet.nlVoorinschrijven Ronde van Noord-Holland wordt aanbevolen

Al ruim 1.200 fietsers schreven zich in voor de Ronde van Noord-Holland op zaterdag 20 april. De deelnemers komen daarbij uit alle hoeken van het land. Zelfs uit België komen er fietsliefhebbers naar Noord-Holland voor dé klassieker van het jaar. Op dit moment zijn de 110 en 160 km de twee populairste afstanden.

Bovendien kunnen kinderen onder de 12 jaar gratis meedoen! Of je nu 40, 60, 110 of 160 km fietst, iedereen maakt op zaterdag 20 april kennis met de afwisselende omgeving van Noord-Holland.

Aangeraden wordt om je voor in te schrijven voor de Ronde van Noord-Holland, zodat je verzekerd bent van een vroege starttijd. Na-inschrijven op 20 april is ook mogelijk, maar je betaald dan een hoger tarief en start een half uur later.inschrijven is mogelijk tot en met zondag 7 april. Alle ingeschreven deelnemers krijgen hun stuurbordje en startkaart een week voor het evenement thuisgestuurd. wordt aanbevolen

Al ruim 1.200 fietsers schreven zich in voor de Ronde van Noord-Holland op zaterdag 20 april. De deelnemers komen daarbij uit alle hoeken van het land. Zelfs uit België komen er fietsliefhebbers naar Noord-Holland voor dé klassieker van het jaar.