Home > Jeugdnieuws > Ronde van Noord-Holland voor jeugd

Ronde van Noord-Holland voor jeugd

Beste Sportievelingen,

Een aantal van ons hebben het idee opgevat om op zaterdag 21 april met de schaatsjeugd van HGI, gezamenlijk, de 40e Ronde van Noord-Holland te gaan rijden als opening van het fietsseizoen en wel de tocht van 60 km. De bedoeling is om de tocht met z’n allen uit te rijden. We zullen net als op de vrijdagavond(zomer)training een redelijk tempo aanhouden (20 tot 25 km/h), maar plannen wel tenminste 1 rustpauze in.

Wil je meedoen met je vader, moeder, ooms, tante’s, opa of oma of allemaal, schrijf je dan in op: www.rondevannoordholland.nl en geef het even aan Jan Paul Drost of Jan Paardekooper door zodat we gezamenlijk kunnen vertrekken.

kinderen tot en met 12 jaar gratis mee mogen rijden met de Ronde van Noord-Holland, mits onder begeleiding van een volwassene. Nu hoeft dat natuurlijk niet 1 op 1 begeleiding te zijn, maar 5 begeleiders op 20 kinderen lijkt mij toch wel redelijk (mogen er natuurlijk ook meer zijn).
Dus let erop dat uw kind gratis mee mag mits hij /zij onder de 12 jaar is.

Indien er voldoende belangstelling is willen we op twee à drie zaterdagen voorafgaand aan de tocht alvast samen te gaan fietsen zodat iedereen goed voorbereid aan de start staat.

Groeten,

Jan Paul Drost en Jan Paardekooper
Mail: jp.drost@hardgaatie.nl of paarde@zonnet.nl