Home > Verslagen > Cheque uitgereikt aan HGI bij Jumbo supermarkt

Cheque uitgereikt aan HGI bij Jumbo supermarkt

In de tweede ronde van de Spaar Meer Voor Je Club actie van de Stichting Plemp Landsmeer heeft Hard Gaat Ie een prachtig resultaat behaald, namelijk een bedrag van € 1.073,89. Onze club eindigde op een tweede plaats, vlak achter de Atletiekvereniging.

Aan dit resultaat werd bijgedragen door een HGI actie op zaterdag 29 november bij Jumbo, waarbij om beurten onder toezicht van Marjolijn, Roeland, Martin, Annelies en Jelle van twaalf tot drie uur een aantal jeugdschaatsleden in HGI schaatskleding klanten overhaalden om Hard Gaat Ie te steunen met het schenken van de vouchers, waardoor onze club die dag zelfs op nummer 1 kwam te staan! De jeugdleden die hieraan meededen waren Nyah Porsius, Megan Vreeken, Maaike Hiemstra, Inez Ineza, Marusha de Rijke, Lotan Bierdrager, Stijn Meijs en Iris Verbeek.

En natuurlijk ook alle andere leden en klanten van Jumbo die ons hebben gesteund: hartelijk bedankt voor jullie support!

Op donderdag 15 januari was de uitreiking van de cheque door Johan Plemp. Die werd mede in ontvangst genomen door de jeugdleden die een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Jumbo 7

Jumbo 4-2

Jumbo 6