Home > Jeugdnieuws > Oproep voor begeleiders voor jeugdschaatsen!

Oproep voor begeleiders voor jeugdschaatsen!

Je zou er met deze tropische temperaturen nog niet aan denken, maar nog even en het schaatsseizoen gaat alweer beginnen! Op 11 oktober gaat de baan open en op 12 oktober begint het jeugdschaatsen op zaterdagochtend van 9:30-10:30, met z’n allen op de buitenbaan. De hal is helaas niet meer voor het jeugdschaatsen beschikbaar. Doordat er een zestal jeugdbegeleiders zijn gestopt, hebben we er dit jaar (nog) te weinig!

Bij deze doen wij een oproep:
Zou je/u op zaterdagochtend schaatles willen geven? Meld je dan nu aan!!

esther85@msn.com

Deze oproep is ook voor de ouders die (wekelijks) komen kijken naar hun kind(eren)… Nog geen ervaring? Dan is dat geen probleem. Je/u kunt meedraaien met een ervaren duo.
Niet elke week tijd? Dat is ook geen probleem. Je/u kunt met je duo (bijvoorbeeld) om de week afspreken. Een andere mogelijkheid is de reservelijst, maar op dit moment hebben we vooral vaste
begeleiders nodig. Op woensdag 2 oktober om 20.00 uur hebben we een startbijeenkomst met alle jeugdbegeleiders in het clubgebouw van HGI. Dit is een mooie gelegenheid voor de nieuwe begeleiders om iedereen te leren kennen.

We hopen daar dan ook nieuwe kandidaten te zien!
vriendelijke groet,

de jeugdcommissie:

Jelle Attema
Jan Tabak
Evelien Mager
Marjolijn Wolthuis
Esther Bekebrede