Home > Geen categorie > Onderhoudsdag

Onderhoudsdag

Zoals gebruikelijk vindt er ieder jaar een onderhoudsdag plaats door een groep HGI leden op de landijsbaan aan het Zuideinde. Dit jaar bestond de groep uit 14 enthousiaste vrijwilligers die uiteenlopende werkzaamheden verrichtten om ervoor te zorgen dat “onze” landijsbaan en clubgebouw in een redelijke staat van onderhoud blijft. Het weer was ons ook dit jaar weer goed gezind wat het werk een stuk aangenamer maakt.

 

Een jaarlijks terugkerende klus is het opschonen van de omringende sloot met behulp van zogenaamde sloothaken. Verder is de slootkant aan de buitenzijde van het hek met behulp van bosmaaiers gemaaid, en begroeiing in het hekwerk verwijderd. Onze huisaannemer Rene Seegers is bezig geweest met het afwerken van de kopse kanten van het dak van het clubgebouw en Jan Paul Drost heeft nieuwe lichtarmaturen bij de entree gemonteerd zodat we weer veilig in de avonduren het clubgebouw kunnen bereiken.

Zoals gebruikelijk hebben Ans en Eric de Beuger weer voor een heerlijke lunch gezorgd en kan er opnieuw teruggekeken worden op een geslaagde en gezellige dag, waarop veel werk is verzet. Namens de commissie onderhoud wordt door Dick Wals iedereen die een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedankt.