Home > Geen categorie > Onderhoudsdag

Onderhoudsdag

Onze vereniging mag zich gelukkig prijzen met een eigen landijsbaan en een eigen clubgebouw. Menig (schaats)vereniging heeft deze faciliteiten niet voorhanden en zullen deze faciliteiten op een andere manier moeten invullen. Om de landijsbaan en clubgebouw operationeel te houden zullen er jaarlijks onderhoudsmaatregelen genomen moeten worden in de vorm van `groot onderhoud` en het jaarlijkse `regulier` onderhoud wat de nodige kosten voor de vereniging en inspanning van de leden vraagt.

Dit jaar heeft op zaterdag 3 november de jaarlijkse onderhoudsdag plaats- gevonden waarbij om 9:30 uur de koffie klaar stond om vervolgens 18 enthousiaste vrijwilligers te ontvangen. Op deze prachtige met zonovergoten herfstdag zijn verschillende klussen opgepakt zoals straatwerk herstellen, bosmaaiwerkzaamheden, schilderwerk aan kozijnen, aanpassen elektrawerk garage enz enz.

Ans en Eric de Bueger, beheerders van het clubgebouw, zorgden weer voor de nodige versnaperingen en de inmiddels bekende pastaschotel voor de lunch. Tijdens de werkzaamheden zijn diverse vrijwilligers door de LOL(link) geïnterviewd in het kader van `de dag van de vrijwilliger`. Het was een gezellige en nuttige dag waar weer veel werk is verzet en de baan klaar is voor de komende vorstperiode.

Het bestuur van ijsclub Hard Gaat bedankt iedereen voor zijn of haar inspanningen deze dag.

Foto’s: Cees Hartman