Home > Geen categorie > Meld je aan voor de Gentlemenkoers

Meld je aan voor de Gentlemenkoers

Op zondag 4 oktober a.s. organiseert Hard Gaat Ie met STG Zaanstreek, IJsclub Centrum, en de wielerclubs Le Champion en DTS de Gentlemenkoers. Deze koppelkoers is de traditionele afsluiting van het wielerseizoen en tegelijkertijd de opening van het schaatsseizoen. Zowel de start- als de finishlijn zijn getrokken op het terrein van DTS (Sportpark Kalf). Deelnemers kunnen inschrijven voor deze koppelkoers als duo (man-man, vrouw-vrouw of vrouw-man), en rijden een afstand van 16,5 km heen en terug over de Zuiderweg in Wijdewormer.

Inschrijven voor € 5,= per koppel kan van 09.30 tot 11.45 uur. Het eerste koppel gaat om 11.00 uur van start, het laatste koppel om ongeveer 13.00 uur. Er zijn diverse prijzen te winnen, en de prijsuitreiking is na afloop in het clubgebouw van DTS.

Voor deze koppelkoers kan worden ingeschreven door twee renners in de categorieën:
• Jeugd t/m 14 jaar
• Twee licentiehouders KNWU/KNSB
• Een licentiehouder KNWU/KNSB en een trimmer
• Twee trimmers
• Twee dames

Voor wie mee gaan doen zijn supporters natuurlijk ook altijd welkom. Voor anderen dan de fietsers van HGI die over de koers al zijn geïnformeerd, zijn hier de voorwaarden en het reglement in te zien.
En vrijwilligers die op de route willen staan voor beveiliging van de renners kunnen zich nu per email melden bij de organisatie.