Home > Geen categorie > Meerkamp volleybal en tennis

Meerkamp volleybal en tennis

volley

Na het eerste weekend vervolgden de meerkampteams maandag- en dinsdagavond met twee balsporten. Maandagavond stond op het ACW-terrein volleybal op het programma en dinsdagavond werd er bij Heb Durf getennist. Twee mooi sportieve avonden volgden, waarbij de conclusie getrokken werd dat schaatsers en balgevoel niet altijd een goede combinatie is.

_DSC4345

Volleybal

Waar Hard Ging Ie bij het volleybal op ervaring twee van de zes wedstrijden won, viel bij Hard Gaat Ie het kwartje steeds de verkeerde kant op. Helaas konden de jonge telgen geen van hun volleybalwedstrijden omzetten in winst. Zodoende resulteerde dit in een 5e en 7e plaats.

 

 

Tennis

tennisDe volgende dag ging het de jonge telgen van de ijsclub al niet veel beter af. Om de haverklap werd er hard gelachen in het team omdat er weer een tennisbal over de omheining vloog. Ondanks dat versloeg het jonge team toch de ervaren krachten van gelegenheidsteam Heb Durf en kon het van de acht teams plek 6 noteren. Dit was één plek onder Hard Ging Ie, die met een gedeelde 4e plek genoegen moesten nemen.

 

Vervolg
De twee zware avonden zitten erop, de meerkampteams vervolgen donderdagavond in de Driesprong hun weg met de muziekquiz. Vrijdagavond staat het uitgestelde thuisduel met de Sloot- en Slobrace en touwtrekken op het programma op het ijsclubterrein.

tennis2tennis3