Home > Geen categorie > Laatste schaatstrainingen

Laatste schaatstrainingen

We gaan door met de training tot dinsdag 12 maart! Dit is een vrije training, dus iedereen is uitgenodigd, ook als je normaal geen training hebt op dinsdag. Er zijn geen clubkampioenschappen gepland op 12 maart, dus vandaar dat we dan nog een training kunnen houden. De training begint om 16:50. De laatste vrijdagtraining op 8 maart.

Jeugdschaatsers die 12 jaar zijn of worden en jeugdschaatsers die hun E diploma gaan halen zijn uitgenodigd voor een gratis proeftraining op vrijdag 8 maart om 19.35 uur of dinsdag 12 maart om 16.50 uur. Om mee te doen meld je je aan bij je jeugdschaatsbegeleiders.

Hard Gaat Ie heeft een actieve en gezellige jeugd wedstrijdploeg. Kinderen die een E diploma halen bij het jeugdschaatsen en nog onder de 12 jaar zijn, mogen jeugdschaatsen op zaterdag combineren met een wedstrijdtraining op dinsdag om 16.50 uur. Kinderen die boven de 12 jaar zijn en door willen met schaatsen, kunnen meedoen aan de wedstrijdtraining op dinsdag 16.50 uur en/of vrijdag 19.35 uur, of kunnen meedoen met een van de recreatie uren van HGI (zie website). Doe je mee aan wedstrijden, dan krijg je van HGI een echt wedstrijdpak te leen.

We sluiten het seizoen af met de clubkampioenschappen op zondag 17 maart om 7.00 uur.