Home > Geen categorie > Eline Hogervorst wint klassement jeugdmarathon

Eline Hogervorst wint klassement jeugdmarathon

Vanochtend was de laatste van negen marathons van het seizoen voor pupillen en junioren C. Jip Sijrier, Eline Hogervorst en Iris Verbeek vielen  in de prijzen, zij kregen een beker uitgereikt bij de prijsuitreiking in café Jaap onder het genot van warme chocolademelk.

Eline Hogervorst werd 1e in het klassement bij de dames junioren C! Het hele seizoen reed ze goed, ze won 3 van de 9 marathons, maar door finale wedstrijden bij het turnen had zij een aantal marathons niet kunnen rijden, gelukkig was ze nu weer van de partij en werd het toch nog spannend. Met maar een paar punten verschil werd ze 1e in het klassement.

Iris Verbeek werd uiteindelijk 7e bij de meisjes pupillen, nadat ze vandaag helaas viel, maar door een goede inhaalrace de schade gelukkig wist te beperken.

Jip Sijrier reed vandaag goed en slim, hij wist voor zijn directe tegenstanders te komen en schoof daardoor 2 plaatsen op in het klassement en werd heel mooi 2e bij de heren junioren C!

Alle marathon uitslagen hier

Voorafgaand aan de marathon werd nog een langebaan wedstrijd gehouden. Jip Syrier verbeterde zich op 2 afstanden, hij reed de 500m in 57,52 en de 300m in 35,31. Ook Gijs Nolen reed  twee persoonlijke records, hij reed 1.00,73 op de 500m en 37,84 op de 300m. Tom Meijer snoepte nog een beetje van zijn 1000m af in een tijd van 1.48,35. Alle uitslagen hier