Home > Geen categorie > Kids6kamp

Kids6kamp

Zondag 23 juni was de laatste dag van de Sport- en Feestweek. De week was begonnen met de Sloot- en Slobrace georganiseerd door HGI.

De hele week waren er opdrachten en challenges voor de meerkampteams. Ook HGI had een vriendenteam bestaand uit 25 HGI-ers en vrienden.

De laatste punten waren te verdienen met het finale spel. Allemaal verschillende spelopdrachten die zo goed mogelijk moesten worden uitgevoerd. Maar voordat de finale voor de meerkampers gespeeld werd waren de jeugdteams aan de beurt.

Aan de Kids6kamp deden voor HGI twee teams mee. HGI 1 stond onderleiding van Tim en Tara. Hun team, bestaande uit Midas, Anna, Lars en Luwe werkte supergoed samen. Sylke en Koenraad leidde het 2e team, HGI 2, met Merlijne, Freek, Stijn, Flint en Merlijn. Ze moedigden elkaar zo goed aan dat ze over het hele veld te horen waren.

Er waren verschillende leuke opdrachten; estafette in het water, een luchtkussenparcours, limbo-dansen en nog meer.

Het weer was prachtig. Na afloop kon er lekker gezwommen worden, was er een ijsje, een loterij en de prijzenuitreiking.

Ondertussen was het HGI meerkampteam naast het jeugdteam neergestreken en werd er onderling aangemoedigd. De HGI jeugdteams werden gedeeld 3e en het HGI meerkampteam werd uiteindelijk 7e.