Home > Geen categorie > Kids6kamp en finale meerkamp sport- en feestweek

Kids6kamp en finale meerkamp sport- en feestweek

Zondag 25 juni werd de Kids6kamp en de finale van de meerkamp van de Sport- en Feestweek georganiseerd op het terrein van Zwembad De Breek.

Het was een hele warme dag en de verschillende teams zochten regelmatig verkoeling in het zwembad en verschillende parasols en partytenten zorgden voor wat broodnodige schaduw. Op het terrein waren 6 verschillende spelen en estafettes uitgezet. De verschillende teams van 6 tot 8 kinderen tussen de 10 en 15 jaar streden voor de winst, maar vooral met veel plezier.

Hard Gaat Ie deed met twee teams mee aan de strijd. Er werd binnen beide teams ontzettend goed samengewerkt en op een heel sportieve manier gespeeld. Er was binnen de teams steeds goed overleg en het was te merken dat het merendeel van de kinderen net met elkaar op het jeugdweekend waren geweest. Dat bleek een heel goede voorbereiding op deze 6 kamp.

Bij het laatste onderdeel kwam ook het ‘grote’ Hard Gaat Ie meerkamp team de kinderen aanmoedigen. Na afloop van de wedstrijd volgde de uitslag en de prijsuitreiking. HGI team 1, met Gijs Nolen, Koenraad Korlaar, Freek Wildschut, Merlijn Paasman, Elin Tiemans, Filippa Van Dijk, Merlijne Kaizer en Jules Marmalet Kruger, werd uiteindelijk 3e. HGI team 2, met Tim Verbeek, Tara Hanssen, Sylke Nolen, Rosa Lieve Graafsma, Midas Paasman, Maxime Constandse, Toots van Olst en Tobias Kok werd heel mooi 1e. Vooral de estafette onderdelen deden ze heel goed.

Na de Kids6kamp begon de finale voor de meerkamp teams. Ook deze teams streden op dezelfde onderdelen alleen met een enkele aanpassing bij de onderdelen. Het Hard Gaat Ie meerkamp team deed het ook erg goed op de finale onderdelen en ook bij hen was het overleg en de samenwerking erg goed. Het HGI meerkamp team werd uiteindelijk in het eindklassement van de meerkamp 6e.

Allemaal gefeliciteerd!