Home > Geen categorie > Het schaatsseizoen zit er weer op

Het schaatsseizoen zit er weer op

Wat was het weer een bijzonder jaar. Gelukkig kon het schaatsen op de Jaap Edenbaan in aangepaste vorm doorgaan, zijn er enkele testwedstrijden gereden en hadden we een paar dagen natuurijs met prachtig ijs op onze landijsbaan.

Deze week was de laatste schaatsweek op de Jaap Edenbaan. De trainingsgroepen van de jeugd en volwassenen sloten het seizoen af met een ploegenachtervolging of koppelkoers, ook de verschillende recreantengroepen bedachten leuke manieren om het seizoen af te sluiten.

De jeugdschaatsers kregen deze laatste zaterdag hun schaatsdiploma, nadat ze met hun groep verschillende schaatsspelletjes en estafettes gereden hadden. De lucht was stralend blauw wat de ochtend extra feestelijk maakte. Bij hun diploma kregen ze nog een leuke schaatssleutelhanger en een bidon.

Nu kunnen we ons klaar maken voor het zomerseizoen in mei. Hard Gaat Ie organiseert dan skeelertraining en wielrennen en misschien nog meer, maar nu eerst een maandje rust.

Hartelijk dank aan de vele vrijwilligers, jeugdbegeleiders, trainers en bestuursleden die er voor zorgen dat onze club steeds weer mooie dingen kan organiseren en laten zien.

Jeroen van Dalen maakte weer prachtige foto’s: