Home > Geen categorie > Hard Gaat Ie fietst ‘klassiekers’

Hard Gaat Ie fietst ‘klassiekers’

In de winter schaatst Hard Gaat Ie, maar in de zomer wordt – als voorbereiding op het volgende schaatsseizoen – veel en enthousiast gefietst. Met de “Dam tot Dam FietsClassic” wordt het fietsseizoen meestal afgesloten. Het leuke van die tocht is dat je bij uitzondering door de IJ-tunnel mag fietsen. De PUPILLEN gaan dat deze keer ook weer doen op zondag 20 september a.s. De afstand die gereden wordt is 60 km. Er gaan enkele begeleiders mee, en de doelstelling is om de tocht met z’n allen te volbrengen in een redelijk tempo. De fietsende jeugdleden zijn hierover al geïnformeerd en weten dat de inschrijving voor 6 september moet gebeuren. Voor informatie over de tocht kun je terecht op deze site.

De junioren die samen rijden met enkele senioren hebben deze keer voor een andere afsluiting van het fietsseizoen gekozen, namelijk de Gerrie Knetemann Classic. Die wordt op zondag 13 september a.s. voor de tiende keer verreden, en start en finisht in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De Hard Gaat Ie fietsers hebben gekozen om de 110 km te ‘doen’. Inschrijven voor deze tocht kan t/m 4 september, en voor meer informatie kun je hier terecht.

Is er iemand die toch nog meer wil weten, of mee wil rijden, dan kan contact worden opgenomen met Jan Paardekooper: paarde@zonnet.nl
Weet je nu al zeker dat je met een van de groepen mee wilt rijden, schrijf jezelf dan in en mail dit even aan Jan Paardekooper.