Home > Clubnieuws > H.G.I. DEEN Jeugdsponsorpromotiedag

H.G.I. DEEN Jeugdsponsorpromotiedag

21 april stond Hard Gaat Ie met 16 Hard Gaat Ie – jeugdleden in de DEEN de club te promoten. De kinderen hielpen met de tassen in pakken van de klanten en we hadden een koek en zopie naast de muntjesbak gestald.

Om 12 uur was onze koker tot de helft gevuld, en het was ons doel om aan het einde van de dag de gehele koker tot op de rand gevuld te hebben. Dit doel hebben we ruimschoots gehaald. Aan het einde van de middag was onze hoeveelheid muntjes verdubbeld!!

De kinderen die wij willen bedanken voor de inzet zijn: Engel, Arend, Nora en Storm Verweij, Yara en Xenne Namink, Chiara Linschoten, Freek en Luuk Drost, Pien de Vries, Stan Banning, Emma Kuijpers en haar vriendinnetje Kim, Melissa en Mandy Visser, Ellen, Loes en Puck Pragt, Sana Helsloot en Sarah Fields. Verder waren er ook twee helpers (Lars en zijn broertjes) die niet lid zijn van Hard Gaat Ie. Ook hen willen wij bedanken voor het steunen van onze club. De kinderen die geholpen hebben krijgen op 12 mei een leuk bedankje.

H.G.I. staat nu dik aan de leiding met een hoeveelheid muntjes van meer dan 10.000!

Aanstaande woensdag, 2 mei, is onze laatste clubpromotiedag van 16.00h tot 18.00h in de DEEN. Ondanks dat het meivakantie is, hoopt Hard Gaat Ie dat er toch veel kinderen even een uurtje onze club komt helpen.

De Jeugdcommissie,
Esther van Dijk, Jan Tabak, Marjolijn Wolthuis, Jelle Attema en Rosa Vermeulen