Home > Clubnieuws > Grote Clubactie

Grote Clubactie

Logo Grote ClubactieHard Gaat Ie doet dit najaar mee aan de Grote Clubactie, een jaarlijks georganiseerde landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging.

Hard Gaat Ie wil met de opbrengst nieuwe schaatskleding voor de jeugd aanschaffen. Daarom zou het wel heel fijn zijn als veel leden loten gaan verkopen.

Om zoveel mogelijk leden daarvoor te benaderen was de start van de Grote Clubactie (voor Hard Gaat Ie) op dinsdagavond 6 oktober tijdens de uitreiking van de abonnementen in het clubgebouw. Het streven is om ieder actief lid 10 loten (meer mag natuurlijk ook) te laten kopen die dan doorverkocht kunnen worden aan familieleden, buren, vrienden, collega’s.
Behalve de opbrengst waarmee nieuwe schaatskleding voor de jeugd kan worden aangeschaft, kun je met gekochte loten natuurlijk ook prachtige prijzen winnen. Naast de hoofdprijs van € 100.000,= en als tweede prijs een auto (Volkswagen Up) kun je hier zien wat er nog meer aan geweldige prijzen is te winnen.

Dus DOE ALLEMAAL MEE !!

Voor meer informatie over het (ver)kopen van loten voor Hard Gaat Ie kan contact worden opgenomen met Jan Tabak op o.a. het mailadres jeugdschaatsen@hardgaatie.nl