Home > Verslagen > Gewestelijke Kampioenschappen

Gewestelijke Kampioenschappen

Afgelopen weekend werden er verschillende Gewestelijke Kampioenschappen gehouden waar ook Hard Gaat Ie rijders aan meededen.

Zaterdagavond reed John van Dijk een sterke 500 en 1500 meter en stond daardoor al direct op de eerste plaats bij de Masters. Zondagavond bij de 3000 meter kwam John helaas te vallen in de zogenaamde helicopter-bocht op de Jaap Edenbaan. Hierdoor verspeelde hij zijn eerste plaats. Ondanks de val wist John toch nog beslag te leggen op de tweede plaats in het eindklassement.

Gijs Roos reed bij de Neo Senioren met zijn vierde plaats net buiten het podium. Verder reden voor Hard Gaat Ie Martijn Goedhart (6e) en Marja Roos (7e) in Amsterdam. Uitslagen

Zondagavond in Utrecht reed Lisa Roos een sterk Gewestelijk Kampioenschap Supersprint. Zowel op de 100 als op de 300 reed Lisa een Persoonlijk Record. Daarna volgde nog een degelijke 500 meter, waarna Lisa in de einduitslag beslag wist te leggen op een fraaie 5e plaats.

Zaterdagavond in Alkmaar was Emma Kant minder gelukkig bij het Gewestelijk Kampioenschap Supersprint voor junioren. Na twee valse starts was het kampioenschap snel voorbij. Zondagmorgen is Emma direct vertrokken voor een trainingsweek in Inzell.