Home > Geen categorie > Geslaagd jeugdweekend

Geslaagd jeugdweekend

Jeugdweekend6Afgelopen weekend vond het (jaarlijkse) jeugdweekend plaats in Huizen op dezelfde locatie als vorig jaar. Dit jaar waren drie huisjes gevuld met jeugdleden en twee huisjes met begeleiders. De begeleiding tijdens het hele weekend was in handen van Jan Tabak, Ivo Hilderink, Marjolijn Wolthuis, Sybille Mulder, Rosa Vermeulen en Barbara van Wifferen. En Imme Kampen was er op zaterdag ook bij.

Jeugdweekend2

Van vrijdag tot en met zondag hebben de jeugdleden die mee waren in verschillende groepen veel spellen gedaan om punten te verdienen, en ’s avonds zaten ze met z’n allen rond het kampvuur. Gelukkig zat het weer mee. Op zaterdagavond (bonte avond) kwamen de uitgenodigde bestuursleden en jeugdtrainers op bezoek voor de barbecue. Zij hebben de bonte avond gejureerd waarvoor de kinderen een verhaal moesten schrijven dat op deze avond vertoond werd. Voorzitter Andries de Weerd kwam en vertrok op zijn racefiets.

Jeugdweekend3Zondagochtend, voor de dagelijkse looptraining, werd een uurtje warming-up en stoelendans gedaan. In de loop van zondag, toen de ouders de kinderen weer kwamen ophalen, was de prijsuitreiking voor de beste drie groepen. Het was weer een zeer geslaagd weekend!

In het volgende clubblad komt het complete verhaal te staan dat de kinderen zelf hebben geschreven. Hieronder al enkele indrukken, maar houdt voor alle foto’s de Facebookpagina van HGI in de gaten.

Jeugdweekend4Jeugdweekend5

Jeugdweekend1