Home > Verslagen > Geef je op voor het jeugdweekend!

Geef je op voor het jeugdweekend!

Voor de 16e keer organiseert Hard Gaat Ie een gezellig en sportief jeugdweekend. Alle kinderen vanaf (bijna) 9 jaar t/m 15 jaar die schaatsles hebben bij Hard Gaat Ie worden uitgenodigd om mee te gaan.

IMG_6594Dit jaar is het jeugdweekend op 19, 20 en 21  juni. We  gaan naar Huizen/Blaricum en verblijven in “de Spoel”. Dit staat in de bossen op recreatiepark de Woensberg. Het bestaat uit één hoofdgebouw met daar omheen acht blokhutten. De kosten bedragen ook dit jaar € 45,-. In verband met de aanbetaling zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen bij annulering binnen 4 weken voor vertrek.

De kinderen slapen in acht blokhutten met stapelbedden die rond het hoofdgebouw staan. Gezamenlijk doen we veel activiteiten zoals levend stratego, dropping, barbecue, voetbal, schaatstraining en een kampvuur. Als een rode draad worden er diverse teamactiviteiten georganiseerd. IMG_6700Hiervoor worden de kinderen in teams ingedeeld. Per activiteit zijn er door de teams punten te verdienen. Natuurlijk zijn hier leuke prijzen aan verbonden.

Foto’s van vorig jaar bekijken? Deze vind je hier.

Geef je op bij Jan Tabak, Snoekstraat  21 in Landsmeer op het mailadres j.tabak21@upcmail.nl

Graag de volgende gegevens vermelden:
– naam
– adres
– telefoonnummer
– geboortedatum