Home > Geen categorie > Finale Portengen Pupillencompetitie

Finale Portengen Pupillencompetitie

Zondag 21 januari werd de finale van de Portengen pupillencompetitie gereden op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

Deze wedstrijd is de finalewedstrijd na 8 competitie wedstrijden waarin pupillen uit regio Amsterdam en omgeving en Almere/Lelystad strijden voor punten. De kinderen die de meeste punten na 8 wedstrijden bijelkaar gereden hadden, worden uitgenodigd voor de finale.

In de finale werd hard gestreden voor de laatste punten die op de finale dag een dubbele waarde hebben. Het waren mooie ritten met vaak een close finish. Ondanks de harde snijdende wind, sneuvelden er zelfs nog een paar persoonlijke records.

Aan het eind van de ochtend kon Hard Gaat Ie veel bekers mee naar huis nemen. Bij de pupillen C meisjes eindigde Tess van Capelle, na een val op de 300m, op de 2e plaats. Betty Dolan werd 1e na twee mooie ritten. Bij de jongens pupillen C veroverde Kees Joon de 1e plek. Bij de meisjes pupillen B kon Filippa van Dijk de 1e prijs ophalen en Maxime Constandse won de 2e prijs bij de jongens pupillen B. Bij de meisjes pupillen A veroverde Toots van Olst de 3e plek en Sylke Nolen werd prachtig 2e.

Hartelijk gefeliciteerd allemaal.

uitslagenĀ hier en PPC-Eindstand 2023-24