Home > Geen categorie > Een fantastisch jeugdweekend

Een fantastisch jeugdweekend

Van 16 tot 18 juni was het 23e jeugdweekend van Hard Gaat Ie. Met een groep van 43 kinderen in de leeftijd van 9 tot 15 jaar waren we een weekend in Vierhouten.

Het was een weekend met prachtig weer, veel spelletjes, trainen, teambuilding en vriendschappen opbouwen.

In 7 teams werden er door het weekend heen verschillende spelletjes en opdrachten gedaan. Van een escape room, estafette, memorie tot levend cluedo, er zat van alles in. Natuurlijk was er ook een BBQ en een bonte avond. De bonte avond was ook een onderdeel waar punten mee te verdienen waren. De verschillende teams trokken op zaterdagochtend allemaal 3 opdrachten uit een doos om naar eigen inzicht te verwerken in hun presentatie: een superheld, een voorwerp en een zin die drie keer terug moest komen. Alle teams wisten in een dag tot een leuke voorstelling te komen met zelfgemaakte teksten en creatieve attributen.

Er was ook volop vrije speeltijd en met het mooie weer was het erg leuk dat er een waterplas met speeltuin op het terrein aanwezig was.

Een extra bedankje voor alle begeleiders die met veel inzet dit jeugdweekend mogelijk maken en een bedankje voor het personeel van Jumbo Landsmeer die wederom onze boodschappen bestelling verzameld hebben en ervoor zorgden dat alles klaar stond om opgepikt te worden.