Home > Geen categorie > Clubkampioenschappen 2016

Clubkampioenschappen 2016

De bikkels van Hard Gaat Ie stonden onder goede omstandigheden op het gladde ijs van de Jaap Edenbaan om te strijden voor de titel Clubkampioen 2016.

Terwijl de rijders zich begonnen voor te bereiden voor dé wedstrijd van het jaar stonden de coaches nog wakker te worden in de opkomende zon. Het kampioenschap begon met een 100 meter voor de jongste jeugd van Hard Gaat Ie. Hiervoor waren de pupillen D t/m F uitgenodigd, zij reden een 100 en een 300 meter. Door iedereen werd er hard gereden op deze prachtige ochtend en er sneuvelden dan ook een aantal persoonlijke records.

De winst in de categorie ging naar Fleur Meijer bij de meisjes en bij de Tom Meijer bij de jongens.
De pupillen A en B reden een 500 en een 700 meter. Hier ging de winst naar de pupil van de maand Laura Stroo en bij de jongens naar Marcel Balk.

ImmeBij de junioren C waren Fu Verburg bij de meisjes en Quinten Heerma bij de jongens de snelste op de 500 en de 1000 meter.

De overige categorieën reden allemaal een 500 en een 1500 meter.
Bij de dames junioren was er de strijd tussen de zussen Paardekoper, Zoë heeft deze strijd gewonnen. Bij de heren junioren ging de winst naar Tim Wals.

Bij de Neo/senioren dames was Imme Kampen de snelste en bij de heren was dit Martijn Goedhart. Dan tot slot de winst bij de masters ging naar Evelien Mager en Jan Paul Drost bij de heren.

Natuurlijk was er na al dit harde werk weer de traditionele afterparty in de kleedkamer waar bekend werd gemaakt dat Imme Kampen en Tim Wals de titel Algemeen Clubkampioen mogen dragen. Na deze bekendmaking werd er getoast en geproost op de vroege maar succesvolle clubkampioenschappen van 2016!

De bekers en medailles zullen worden uitgereikt tijdens de traditionele smeltfeest bijeenkomst die dit jaar zal worden gehouden op zaterdag 26 maart in het clubhuis van Hard Gaat Ie. Waar onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat zal worden over dit kampioenschap en het afgelopen seizoen. Zorg dat je erbij bent!

Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van Hard Gaat Ie waar vele mooie foto’s staan die gemaakt zijn door Egbert Mulder tijdens het clubkampioenschap.

Complete uitslag staat hier:

Schermafbeelding 2016-03-14 om 20.36.39 (1) (1)