Home > Verslagen > battle of the generations: tussenstand

battle of the generations: tussenstand

Nadat de veteranen bij de voorstelronde van zaterdagavond de koppositie in het tussenklassement hadden bemachtigd bleek feest na afloop toch iets te gezellig en iets te laat te zijn geworden. Op zondagochtend deden de beide HGI teams hun naam eer aan. Het jeugd team (Hard Gaat Ie) legde beslag op de tweede plaats, Hard Ging Ie was meer bezig de alcohol van de vorige avond eruit te lopen en eindigde als een-na-laatste. Daardoor nam Hard Gaat Ie de koppositie over.

Het tweede onderdeel van de dag, het brandweerwagen trekken, begon, net als allen onderdelen, hilarisch. Maar na een lelijke val van Hard Ging Ie lid Evelien Mager eindigde dit onderdeel in mineur. Gelukkig kunnen we melden dat het Met Evelien naar omstandigheden goed gaat. Het onderdeel is uiteindelijk geschrapt.

De Super Sunday eindigde bij café de Ruif met een potje buikschuiven. Hier bleek het gewicht (en misschien nog een beetje alcohol) Hard Ging Ie in het voordeel te werken, samen met Marcels Bierteam (ook al winnaar van de estafette) haalde zij de eerste plaats op dit onderdeel binnen.

Met nog 6 onderdelen te gaan nemen de beide HGI team de gedeeld eerste plaats in het tussenklassement in (28 punten), op de voet gevolgd door de Brandweer (27 punten). Kortom er kan nog van alles gebeuren en het blijft spannend. Maandag staat het volleybaltoernooi op het programma, aanvang 19.00 uur op het terrein van AC Waterland. Zal het gewicht en standvastigheid Hard Ging Ie weer helpen of zijn de snelheid en behendigheid van Hard Gaat Ie de sleutel tot succes?

Volg al het nieuw, foto’s en video’s omtrent de Sport&Feest week 2014 via de facebookpagina van Hard Gaat Ie en SEL.