Home > Geen categorie > Afsluiting schaatsseizoen

Afsluiting schaatsseizoen

Na een haperende start in oktober heeft de Jaap Edenbaan afgelopen weekend haar deuren weer gesloten. Als goedmaker voor die haperende start kon er dit jaar zelfs met Pasen nog worden geschaatst, en dat gebeurt niet elk jaar! Ondanks de hoge wintertemperaturen is er lekker geschaatst. Dat geldt niet alleen voor de wedstrijdschaatsers, maar ook voor de recreatieschaatsers die het afgelopen seizoen weer een keer of twintig de nodige aanwijzingen kregen van diverse ervaren schaats(st)ers van de club.

Op de foto neemt de groep recreanten van de vroege donderdagavond afscheid van elkaar en bedanken zij begeleidster Marja Roos voor het bijbrengen van de fijne kneepjes en haar motivatie.

We gaan weer op weg naar de zomer……. en we zorgen er natuurlijk voor dat het lichaam in oktober weer klaar is voor een nieuwe uitdaging op het ijs. Met dat laatste vooruitzicht is het goed om nu al na te denken of het voor u ook een leuke uitdaging is om de ijzers weer eens onder te binden op recreatief niveau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op op het mailadres recreatieschaatsen@hardgaatie.nl.